Leslie Goethals rijdt naar winst in Grote Prijs Stoeterij Deloof

Leslie Goethals rijdt naar winst in Grote Prijs Stoeterij Deloof

De ruiters van de WVUR verzamelden afgelopen weekend op de pistes van Stoeterij Deloof. Op zaterdag werd daar de Grote Prijs verreden waarbij de winst naar Leslie Goethals ging. De amazone bleef de concurrentie voor in het zadel van Car Love Epona B (v. Cardento). 

Met 40,64 op de klok was Goethals sneller dan Aurelie Deloof die in 41,14 over de eindmeet kwam. Deloof rekende op Ito (v. Marius Claudius) om deze tijd neer te zetten en tweede te worden. Full Girlpower in deze rubriek want ook het brons was voor een amazone. Hanne Lissens mocht als laatste het podium betreden met Eefke van t Zoggehof (v. Figo de Muze). 

De vierde plaats ging naar Paris Vandousselaere met Saido Vd Koutermolen Z (v. Skill Z). Thibo Deketelaere volgde op vijf in het zadel van Kajou Van De Kleite (v. Edjaz Van t Merelsnest). 

Eerder werd de rubriek over 1.20m verreden. Daar kon Louise Florizoone de overwinning op haar naam zetten met Mabelle van Eyck Z (v. Mylord Carthago). Hendrik Denutte volgde op twee met Jolly Girl (v. Cicero Z) voor Christof Deraedt met Oilily van 't Smisveld (v. Hunters Scendro). 

Over 1.10m hoog sprong Alona Vanhee naar de overwinning met de teugels van Case Sr Z (v. Clarimo). Kjenta Theetaert werd er tweede in het zadel van Opium van Heiste (v. Kafka vd Heffinck). Julie Devloo reed naar de derde plaats met Kaylinn K (v. Connect). 

Over dezelfde hoogte maar op zondag was Dimitri Hooft zegevierend. Met Mitch van het Claeyssenhof (v. Inshallah de Muze) verwees hij Joëlle Vanhullebus achter hem met Brenda Louvo (v. Messire Ardent). Luna Pintelon nam de derde plaats in met Ichi van t Ameldonk Z (v. Im Special de Muze). 


Bekijk alle resultaten hier