Laurent Nuyens laat zich gelden in Schilde

Laurent Nuyens laat zich gelden in Schilde
Voor de VOR stond er een kampioenschap in de 1.20/1.25m gepland. De winst ging er naar de Ierse Killian Norris met O Neill Van t Heike (v. Hunter's Scendix). 

In de troosting van het kampioenschap wist Laurent Nuyens opnieuw te scoren. Met Just Daddy P (v. Nagano 95.7196) had hij de overwinning op zak. De tweede plaats was voor Nona Somers met Galicia D Auvray EC, Jonas Van Dijck en Pompidou Van De Beekhoeve (v. Hunters Scendro) werden er derde. 

In de 1.15m rubriek was de winst op vrijdag voor Ief Vercammen met Leon van het Zwaluwhof (v. Kannan). Charis De Tey nam er de tweede plaats in het zadel van Japrilli VH (v. Echo van t Spieveld), gevolgd door Neal Vanderwegen met Rafal 23 (v. Vannan) op drie. 

Op zaterdag ging de winst in de 1.15m naar Evelien Dekkers, zij reed er Latina D (v. Calluccio C) naar de winst. Julie Ooms en Diarado-son Z (v. Diarado) namen plaats twee voor hun rekening, Janne Devriendt volgde met Quiero (v. Elvis Ter Putte) op drie. 

In de 1.05m won Maya Hendrickx met onder het zadel Bontgirl Z (v. Bontfire Burnin Sensation). Tweede plaats was voor Stephanie Storms en In The Mood Van Het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg). Liselotte Peeters reed Unique van het Gravenhof (v. Winner E) naar een derde plaats. 

De zondag kwamen er verschillende ruiters nogmaals in actie. In de 1.15m Cavalor Cup reed Alyssa Looyens Iluna Di Cantero (v. Quadrillo) naar de winst. Laurent Nuyens eiste er opnieuw een podiumplaats op, deze keer met In The Mood Van Het Wimpelhof (v. Winningood van de Arenberg). Plaats drie was voor Sofie Vandekeybus en Kir Royal. 

Maya Hendrickx herhaalde haar prestatie van op zaterdag met Bontgirl Z en nam opnieuw de winst voor haar rekening in de 1.05m rubriek. Sofie Vandekeybus warmde er met Kir Royal alvast op voor de 1.15m en werd tweede. Luna Van Gils sprong Cibeau (v. Verdi) naar een derde plaats. 


Alle resultaten