Lauren Nuyens en Jeroen Verschueren scoren in Regionale Youngster Tour Lier

Lauren Nuyens en Jeroen Verschueren scoren in Regionale Youngster Tour Lier

Tijdens de regionale jonge paarden wedstrijd hebben Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens en Jeroen Verschueren de rubrieken voor zes en zevenjarigen op naam geschreven.

Bij de zevenjarigen snelde Jeroen Verschueren met Q-One van het Goorboshof (Breemeersen Adorado) naar de winst. Verschueren schreef ook de derde plek op naam met Codbusier dB Z (Contador van Maarle Z). Het podium werd afgewerkt door Odile Gierech en Kanan Dry DB (Kannan).

Net buiten het podium volgde Ben Thiry met Qamiro van het Dorpelhof (Vigo d'Arsouilles) op de vierde plaats. AS111-ruiter, Gilles Van Hamme loodste de gekeurde hengst Qatar van 't Paradijs (Mosito van het Hellehof) naar de vijfde plek.

Bij de zesjarigen hield Laurent Nuyens de concurrentie achter zich in het zadel van Bacarat van Langenberg Z (Balou Du Reventon). Het paar verwees Davy Celis  met Mercurius III S (Zambesi TN) naar de tweede plaats. Jan Caers volgde op de derde en vierde plaats.

Caers plaatste zich op het podium met Rebel Rose Cavaro (Toulon) en strandde op vier in het zadel van Mr Pomme van het Heechiem (INaico VDL). De top vijf van deze rubriek werd afgewerkt door Michelle Vermeeren met Hurkan de Vikland.