Lauren Nuyens en Gregory Vos winnen Youngster Tour in Neeroeteren

Lauren Nuyens en Gregory Vos winnen Youngster Tour in Neeroeteren

Gisteren is de New Year Challenge gestart bij Warredal in Neeroeteren. In de youngster toer wist Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens de winst op naam te schrijven met Ronnie Storms zijn gefokte Daddy's Day Dream P (Just Daddy P).

In de reeks voor zeven -en achtjarigen hield Laurent Nuyens de concurrentie met ruim één seconde achter zich. Samen met de zevenjarige AES-merrie bleef de Antwerpenaar voor op Seppe Wouters en Achtung Asborne Z (Arezzo VDL). De derde plaats kwam op naam van Brecht Goossens en Gina van Berkenbroeck (Gitano).

Het duo werd opgevolgd door Julien Denayer die in het zadel van Luc De Brabandere's Qurina Van het Leliehof (Jenson van 't Meulenhof) voor bleef op Patrick Jonkmans met Pip van het Langwater (Kannan).

Gregory Vos wint zesjarigen met Ramira van de Dornehoeve

Eerder won Gregory Vos de proef voor zesjarigen. Op de rug van de Andiamo-merrie, Ramira van de Dornehoeve verwees Vos, Kyara Geyskens met divana Z (Dominator 2000 Z) naar de tweede plaats. Peter Thomas vervolledigde de top drie met de sBs-merrie, Elonka van de Gorten (Kurly van de Gorten).