Kyle Cuypers schittert in Gouden Laars Grand Prix

Kyle Cuypers schittert in Gouden Laars Grand Prix

In As wisten op zondag slechts twee combinaties zich te kwalificeren voor de barrage van de 1.40m Grote Prijs. Tijdens de Gouden Laars won Kyle Cuypers uiteindelijk met Quadro van 't Buxushof.

In de 1.40m Grote Prijs bleef Cuypers net geen tien seconden voor op Xander Van Es met Impuls Vd Heffinck (Cooper vd Heffinck). Beide duo's tikten één balk uit de lepels in de herkansing. De derde plaats werd ingenomen door Birthe Goossens en Hope vd Bakkershoeve (Thunder van de Zuuthoeve).

De combinatie werd opgevolgd door Lars Verschueren die met Sublime van de Lindehoeve Z (Skill Z) voor bleef op Jessica D'Errico met Nice As Twice v Berkenbroeck Z (Nonstop).

Cuypers schreef ook de 1.30m rubriek op naam. Op de rug van de 11-jarige Mystic Lady Van 't Buxushof (Toulon) bleef Cuypers nogmaals Xander Van Es voor. Van Es volgde met de hengst van zijn moeder, Catchelaro (Chagall van de Burggrave). Sofia Walravens vervolledigde de top drie met Babbelou Du Bois Pinchet (Baloubet du Rouet).

In de 1.20m proef verwees Xander Van Es, Kyle Cuypers naar de tweede plek. Van Es won de proef met Naughty Girl Of Two Notes Z (Numero Uno). Kyle Cuypers volgde op het podium met zijn Toulon-merrie voor Roos Notelé met Cuba Libre Van 't Rebelshof Z (Corydon van T&L).

Alle uitslagen