Kyle Cuypers oppermachtig in Diepenbeek

Kyle Cuypers oppermachtig in Diepenbeek

Afgelopen weekend werd er voor de KR in het Grovenhof te Diepenbeek verzameld. In de Grote Prijs op zaterdag domineerde Kyle Cuypers het podium met zowel winst als een tweede plaats.  

Kyle Cuypers kon met maar liefst 2 paarden de concurrentie achter hem laten in de proef over 1.20m. Zijn Mystic Lady van t Buxushof (v. Toulon) kwam met de snelste tijd binnen en bleef voor op zijn ander paard, Quadro van t Buxushof (v. Elvis ter Putte). Cuypers werd opgevolgd door Henk Clabots met onder het zadel Just a Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z). 

Een vierde plaats was weggelegd voor Iina Rantanen en Indigo vh Lindenhof (v. Bon Ami). Jorne Jans eindigde op vijf met Liberty (v. Game-Boy D'10) met 4 strafpunten. 

Eerder in de 1.15m bleef Liesl Mertens met Nashville VH Legita Hof Z (v. Nonstop) als enige foutloos in de barrage en haalde zo de overwinning binnen. Jean-andre Souvereyns was de snelste vierpunter met Ona Ja Z (v. Onze Fons (ex Alfons Z). Jorne Schroyen werd derde met Qadira Van De Schemmersberg (v. Nabab de Reve). 

In de 1.05m rubriek reed Karen Josse Incredible (v. Tyson) naar de winst. Hanneke Schroyen (Orfee) en Leander Jackers (Flicka Derick) werden respectievelijk tweede en derde.

Op zondag won Dieter Diriks de rubriek over 1.05m met Cadet vh Vijverbos Z (v. Cambito VDd Helle). In de hoogste rubriek voor de pony's, eentje over 1m, won Charina Beckers met Orchid s Matador (v. Kantje s Ronaldo). 

Alle resultaten vind je hier