Kyle Cuypers en Robin Vermeir scoren tijdens JM Indoor Masters te Neeroeteren

Kyle Cuypers en Robin Vermeir scoren tijdens JM Indoor Masters te Neeroeteren

Afgelopen weekend regeerde Kyle Cuypers de Jumping Mechelen Indoor Masters selectie bij Neeroeteren. Cuypers won de 1.20m rubriek met de 9-jarige dochter van Toulon, Mystic Lady Van t Buxushof. Het paar bleef als enige foutloos onder de 26 seconden. Samen met Nagante (I'M Special de Muze) volgde Cuypers zichzelf op op de tweede plek.

Het podium in deze hoofdrubriek werd afgewerkt door Lars Verschueren met de 8-jarige Sublime van de Lindehoeve Z (Skill Z). Net buiten het podium volgden Wout Dejaeghere met Hilton Lady (Cantos) op vier en Margot Devisscher met Ebony (Casall) op vijf.

In de voorafgaande 1.10m proef snelde Marthe-Louize Dieu met Flying Lotus naar de winst in de 1.10m proef. Het duo was nipt sneller dan Margot Devisscher met de 15-jarige Swing Jo. Kyle Cuypers werkte het podium af in het zadel van Chester VI Z.

Bij de pony's won Robin Vermeir de 1.10m hoofdrubriek. Vermeir won met Christophe Wouters' Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle 912). Op net geen seconde volgde Marie Cremers met Jack (Oosterbroek Francois) voor Amber Jacobs met Geena Lisa (Bonnie Prince Charlie). Vermeir strandde eveneens op de vierde plaats met de 11-jarige dochter van Cadet, Ottawa vh Verbrandgoed.

Eerder won Lien De Dycker de 1.00m ponyrubriek met Orchid's Ronika. Het paar was ruim één seconde sneller dan Noor Keisse met onder het zadel Parcival. Elise Ceyssens vervolledigde het podium met Afelio Van de Kerkenbulck (Nabor).

Alle resultaten

* Pedigrees dankzij equtelex.com