Koen Vereecke schittert met Silver League winst in Dilbeek

Koen Vereecke schittert met Silver League winst in Dilbeek

In Dilbeek heeft Vitaminalia-ruiter, Koen Vereecke de 1.35m hoofdrubriek van de nationale Silver League op naam geschreven. Vereecke won deze nationale Small Grand Prix met Navajo van 't Vianahof (Vagabond de la Pomme).

In het zadel van de gekeurde hengst bleef de Oost-Vlaming ruim vier seconden voor op Patrick Nisbett met Jaccamacca d'Ysenbeeck Z (Jamar d'Ysenbeeck). De derde trede in deze hoofdrubriek kwam op naam van Stefan De Pauw met onder het zadel Nairobi van Kojakhoeve Z (Nabab de Reve). De 12-jarige merrie werd voordien nog op een 1.50m niveau uitgebracht door Yves Vanderhasselt en uitgebracht op een 1.30m niveau door Katrijn Van Hoecke.

Net buiten het podium volgde Thomas De Wit met Gazelle van de Byloke op de vierde plaats voor Melissa Zerbini met Eve d'Yzenbeeck Z.

Eerder won Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut de 1.25m rubriek met de 9-jarige Bamako de Muze-dochter, Bam's Girl Z. Het duo kwam als voorlaatste aan de start en verwees Walter Lelie met Oliver Twist de Muze naar de tweede plek. Stal't Paradijs volgde op de derde plaats met Astrid Rooms en Positif van 't Paradijs. 

De eerste dagwinst kwam op naam van Niki Geenens met haar Gazelle van de Vaelenberg.

Uitslag