Koen Verdegem scoort regionale GP-winst bij Sportstal Vanderhasselt

Koen Verdegem scoort regionale GP-winst bij Sportstal Vanderhasselt

Afgelopen weekend verzamelden regionale springcombinaties bij Sportstal Vanderhasselt. In de 1.25m hoofdrubriek kwalificeerden 12 combinaties zich voor de herkansing. Uiteindelijk wist Koen Verdegem de concurrentie achter zich te houden met Harry Van Egenhoven.

Samen met de Lupicor-nazaat verwees Verdegem Philippe Vanderhasselt met Fenne naar de tweede plaats. Danny Van Es, die eerder al 2 Grand Prix's won de afgelopen weken, volgde op de derde plaats met Hamilton.

Het duo bleef zo voor op Yves Vanderhasselt met Kigali Van Het Lambroeck en Eloise Lutgen met Itivia van 't Woutland.

Eerder won Jelle Limbourg de 1.20m rubriek met Jumina Van de Vijversele (Chatman). Samen met de merrie uit de fokkerij van Stal Bosteels bleef de Vlaams-Brabantse springruiter, Laurent Nuyens met Just Daddy P voor. Ellen De Swert werkte het podium af met Cantchelaro.

Dit laatste duo won een dag eerder wel de 1.20m proef en werd toen opgevolgd door Danny Van Es met Hamilton. Op de derde plaats stelde Anouk De Proft zich op met Eleonore Blue.

Van Es won wel de afsluitende 1.15m rubriek. In het zadel van Zico V bleef hij zichzelf voor. Hij volgde op het podium met  Go For It Ninohorse terwijl Anke De Breucker de top drie afwerkte op zondag.

Alle resultaten