Kim Thiry en Quel Torreo T zorgen voor beste Belgische prestatie in YH Lier

Kim Thiry en Quel Torreo T zorgen voor beste Belgische prestatie in YH Lier

In het Azelhof reed Kim Thiry de zevenjarige Quel Torreo T, een nakomeling van El Torreo de Muze, naar de top vijf in de rubriek voor zeven- en achtjarige paarden. 

77 jonge paarden tekenden present in deze rubriek, 25 van hen mochten nog een laatste keer laten zien wat ze in hun mars hebben. De top vijf bestond uitsluitend uit zevenjarige paarden, op één uitzondering na. Kim Thiry kon met Quel Torreo T (v. El Torreo de Muze) voor het beste Belgische resultaat zorgen en stuurde de ruin naar de vijfde plaats. 

Binnen de top tien kwamen nog twee Belgen de kop opsteken. Voor Bjorn Vandenbossche was er met de zevenjarige Pivoine de La Pomme Z (v. Montebello La Silla) de zevende plaats. Op negen kwam Kris Christiaens en de zevenjarige Quitero Z (v. Quickly de Kreisker). 

Marlon Modolo Zanotelli reed naar de snelste chrono in het zadel van Gloria de Beaufour (v. Diamant de Semilly). Michael Hughes vulde de tweede plaats in met Tullibards Bennys Special (v. Tullibards Bennys Legacy) voor Jeremy Sweetnam en Casapettit PS (v. Casallco). 

Volledige uitslag