Kevin Meersman en Jinthe Van Steerthem winnen in St Niklaas

Kevin Meersman en Jinthe Van Steerthem winnen in St Niklaas

Negen combinaties werkten de Grand Prix barrage in Sint Niklaas foutloos af. Afgelopen weekend sprong Kevin Meersman naar de overwinning in de 1.25m HROV Grote Prijs. Het volledig podium strandde op minder dan een seconde van elkaar.

In het zadel van de 11-jarige Indezz M (Capital) sprong Meersman met een nipte voorsprong op Leslie Goethals naar de winst. Goethals volgde op het podium met Car Love Epona B (Cardento). Celine Sillis volgde met slechts enkele honderdsten van een seconde verschil.

Op de derde trede plaatste Sillis zich met Kobra Db (Echo Van t Spieveld). Het paar werd opgevolgd door Eliah Pieters met Karnivale Van 't Klavershof. Ruben De Grave werkte de top vijf af in het zadel van Fair Du Chemin Z.

De hoogste pony rubriek werd gebouwd op een hoogte van 1.00m. Twee duo's kwalificeerden zich voor de herkansing. Enkel Jinthe Van Steerthem hield het hout in de lepels met Bugatti. Seppe Follon volgde op de tweede plek. Op de rug van Porto bleef hij Anne-Lauren Van Bogaert met Polsbury Pessoa voor.

De afsluitende 1.15m rubriek kwam op naam van Davy  Kesteloot met Chivas Regal Du  Val Fleuri Z (Che Diamant Z). Als enige hield het paar de chrono onder de 30 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Stephanie Storms met Just Daddy P op de tweede plek. Mathieu Bourdead'hui vervolledigde het podium met Lixel Du Tilleul.

Alle resultaten