Kentucky Tms Z schittert onder van der Vleuten in Deurne

Kentucky Tms Z schittert onder van der Vleuten in Deurne

In de competitie van Deurne heeft de Belgisch gefokte Kentucky Tms Z zich opnieuw laten opvallen. De hengst van Kannan sprong onder Maikel van der Vleuten naar de derde plaats in de rubriek voor zes- en zevenjarige paarden. 

De door Tal Milstein Stables-gefokte hengst werkte het 1.35m hoge parcours vlekkeloos af en nam daarbij de derde plaats in. Op zes kwam eveneens een Zangersheide hengst de kop opsteken. Carambole Mvs Z, een zevenjarige zoon van Cassoulet zagen we onder Santa Steinberga in de ring. 

Op vijf zagen we de BWP merrie Roxy van 't Heike. De zesjarige dochter van Lavallino ter Klomp is een fokproduct van Christine Van Ende en werd gereden door Christopher Smith. De top tien werd besloten door de BWP'er Viento, een zesjarige zoon van Vigo d'Arsouilles uit de stallen van Paul Swinnen. De ruin werd uitgebracht door Kellie Allen. 

De overwinning kwam in Duitse handen en was voor Justine Tebbel en de zevenjarige Donut 16, een zoon van Don Diarado. Twee was voor Jacob Hellström en de zevenjarige Charles (v. Conthinder). 

Resultaten