Kasper De Boeck en Elisa Strubbe sterk in Valencia

Kasper De Boeck en Elisa Strubbe sterk in Valencia

Kasper De Boeck wint de in Valencia de CSI1* 1.20. Ook Elisa Strubbe zet een mooie prestatie neer met haar tweede plaats in de CSI2*. 

QUICK RESULT 1.45

1. Laura Roquet Puignero - Sandi Puigroc

2. Elisa Strubbe - Scato van de Molenbrug Z

3. Guillaume Batillat - Brisbane des Salines


Elisa Strubbe moest in de barrage enkel de Spaanse Laura Roquet Puignero met Sandi Puigroc (v. Diamant De Semilly) voor zich dulden. Dat ze het spannend maakten is niet overdreven, Elisa was met Scato van de Molenbrug Z (v. Scendic x) amper 0.02 seconden trager. De Franse Guillauma Batillat vervolledigt het podium met Brisbane des Salines (v. Kannan).

Cameron Hanley en Loukas de la Noue (v. Malito) eindigen op vier, Leonardo Medal Garcia en Sultan de Ramel (v. Numero Uno) op vijf. 

Resultaten


In de CSI2* 1.20m wint Kasper De Boeck met Gerenia (v. Cantos). Hij was de beste in de twee fasen en bleef zo voor Lauren Edwards met Kesara (v. Kannan). De Australier Stephen Mercer springt met Cevin Z'Joy (v. Cevin Z) naar plaats drie en met Forever Trooper (v. Super Trooper de Ness) naar plaats vier. Alexander Fuge Barrachina sluit met Atchoum du Brisey (v. Utrillo van de heffinck) de top vijf af. 

Resultaten


In de CSI1* 1.30m is er geen Belgische podiumplaats maar dat was ook maar net zo. Mike van Belle en Zarco Di Arezzo Z (v. Zandor Z) worden daar vierde, net na Ivan Serrano Saez met Well Fier (v. Valdez). Mariano Martinez Bastida wint de proef met Kavallo S (v. Der Senaat) voor Lou Favede met Tahitia de Favard (v. Limbo). 

Resultaten


In de CSI1* 1.10m gaat Stephen Mercer met de overwinning aan de haal met Alegria Z (v. Armani). Joker A. Arroyo en Didi de Goedereede (v. Argentinus) staan op de tweede plaats, Chloe Mendes en Quinsberry finishen als derde. 

Resultaten