Julie van Hollebeke niet te stoppen in Torhout

Julie van Hollebeke niet te stoppen in Torhout

In de New Flandria Ranch in Torhout werd afgelopen weekend ook een concours voor pony's gesprongen. De hoofdrubriek was een 1m15 en Julie van Hollebeke domineerde. Ze reed Igor naar de overwinning in een tijd van 59,00 seconden. Ook de tweede plaats ging naar Van Hollebeke. Dit keer rekende ze op Gigolo om in 63,59 seconden naar de finish te rijden. Janne Ostyn (Orchid's Citra) vervolledigde de top drie.

Ook in het 1m05 reed Julie van Hollebeke naar de winst; Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Navara en klokte af in 52,96 seconden. Jatno Vanwalleghem en Orphee namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 53,82 seconden. Eloïse van Bellinghen en Jagdmuse V van het Juxschot volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 55,77 seconden. 

Renée Goethals eindigde op de vierde (Florentina van het Wilderhof) en vijfde (Petiteflor van get Wilderhof) plaats.

In de 95cm-rubriek reed Louis-Victor Stockman naar de overwinning. Hij rekende op Berktzicht Scharoma om in 48,74 seconden een foutloze ronde te springen/ Ella Bomere en Assie volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 50,69 seconden. Eloïse van Bellinggen (Jagdmuze V van't Juxschot) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 52,99 seconden. 

Maxim Vandenberghe (Newton) en Emile Beke (Ella van't Wezehof) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten