Julie Strauven bezet quasi volledig podium in Diepenbeek

Julie Strauven bezet quasi volledig podium in Diepenbeek

In Diepenbeek werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Er werden ook verschillende rubrieken voor pony's ingelast. De overwinning in het hoofdnummer ging naar Julie Strauven. Zij slaagde er met Cara DJ in om alle 1m00 hoge hindernissen in de lepels te laten en finishte in 32,07 seconden. 

Ze eindigde daarnaast ook op de tweede plaats. Dit keer rekende ze op Cirono Dinsegotte om in 32,17 seconden een foutloze ronde te springen. Luka Lisens en Catho van de Langevelden Z namen de derde plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 32,55 seconden. 

Giel Kerkhofs vervolledigde de top vijf op de vierde (Kantje's Ember) en vijfde (Facny) plaats.

90 cm 

Ook in het 90 cm eindigde Julie Strauven zowel op de eerste als op de tweede plaats. Voor het goud reed ze Jabelle Mca foutloos rond in 29,88 seconden, voor de tweede plaats zadelde ze Cara DJ. Luka Lisens eindigde hier ook op de derde plaats met Catho van de Langvelden Z. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 32,39 seconden. Lien De Dycker eindigde hier op de vierde (Quick van het Wilderhof) en de vijfde (Orchid's Cephalia) plaats. 

80 cm

In het 80 cm reed Tesse Geboers naar de overwinning. In het zadel van Swarovski kon ze de nul behouden in 35,49 seconden. Tristan Melotte en VPS Day Dream namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 37,39 seconden. Febe Abeels en Comm's Forest Klavertjevier vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 39,11 seconden. 

Margot Hulsmans (Pino) en Luka Noven (Joly's Janaika) vervolledigden de top vijf.

70cm 

In het 70 cm tot slot was de overwinning voor Tristan Melotte. Hij reed Rianthe van Prinsenveld foutloos rond in 41,69 seconden. Giel Driesen en Joy namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 44,13 seconden. Florence Geenen en Louis Petit eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 46,52 seconden.

Lien Stijns (Darco) en Lara Stijns (Parklands Annie) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten