Julie Ooms, Ellen De Swert en Steve Auwers scoren in Boechout

Julie Ooms, Ellen De Swert en Steve Auwers scoren in Boechout

Op de Rollebeek stond afgelopen weekend niet alleen de Beker van de VOR centraal. Er werd ook regionaal gesprongen. In de 1.25m Kleine Tour hield Julie Ooms op zondag de concurrentie achter zich met Diarado-son Z (Diarado). Het duo wist slechts enkele tienden van een seconde voor te blijven op de Oost-Vlaamse amazone, Niki Geenens met haar vertrouwde Helios vd Spelonckhoeve (Toulon).

Geenens sprong ook naar de vierde plek, dan wel met Mc Gyver vann 't Ruytershof. In deze rubriek vervolledigde Yuna De Leeuw het podium met Filibert Rose.

Op zaterdag sprong Steve Auwers naar de Kleine Tour winst met Kanselier vd Zwartbleshoeve. In het zadel van de 9-jarige Bufero vh Panishof-zoon bleef Auwers, Nick Van Turnhout met Matador (Emerald) voor. Dirk Lelie vervolledigde het podium met Charmeur.

De Vlaams-Brabantse ruiters regeerden op vrijdag. Ellen De Swert bleef partner Danny Van Es voor. De Swert won met Cantchelaro en werd opgevolgd door Van Es met Hamilton. Patrik Spits vervolledigde het podium met Donna vd Mereyt Z.

Alle resultaten

F. Archief foto Ellen De Swert