Julie Devloo start het seizoen in Torhout met winst

Julie Devloo start het seizoen in Torhout met winst

De eerste indoor georganiseerd bij de New Flandria Ranch leverde winst op voor Julie Devloo in de hoofdrubriek. Op zondag was het Margaux Bert die de hoofdzege binnenhaalde. 

Op zaterdag werd er bij de paarden afgesloten met de 1.20m rubriek. Van de twaalf combinaties aan de start was Julie Devloo de beste in het zadel van Kaylinn K (Connect). Het duo was bijna een seconde sneller dan Aline Sercu die Darranty foutloos begeleidde naar twee. Het podium werd afgesloten door Brent De Schrijver met Liv, die ook nog eens vierde werd met Karma. De vijfde plaats was voor Lars Verschueren op Sublieme, ook zij waren op geen fout te betrappen. 

Een rubriek eerder was het Jules Tanghe die W Happy V/D Lindehoeve foutloos naar het hoogste schavot stuurde. Sophie Vanhoutte achtervolgde op twee in het zadel van Daquita van 't Hoveke. Voor Christophe Averein en Azarette vd Hacienda werd de derde plaats genoteerd.

Resultaten

Margaux Bert maat te sterk op zondag

Op zondag gaf Margaux Bert de concurrentie lik op stuk. In combinatie met Qui-Viva van de Nachtegale (Kafka vd Heffinck) rondde Bert het 1.10m hoge parcours af in een tijd van 30,18s. Die tijd was beduidend sneller dan die van Tine Van Eenoo en Happiness van het Hazenwindeke die met 32,78s op de klok tweede werden. Jonas Soenen bracht Sieur Ste Hermelle naar de derde plaats. 

De hoogste ponyproef stuurde acht combinaties een 1.10m hoog parcours in. Laurence Declercq schreef de rubriek op naam met Harmonie du Levant en was ruim twee seconden sneller dan Julie Van Hollebeke, die de overige twee podiumplaatsen mee naar huis nam. Op Orchid's Auriske kreeg Van Hollebeke het zilver omgehangen terwijl ze met haar nieuwste aanwinst Romeo derde werd.

Resultaten