Jules Stevens en Merusa van de Eijkhof winnen Youngster Cup Azelhof!

Jules Stevens en Merusa van de Eijkhof winnen Youngster Cup Azelhof!

Jules Stevens en Merusa van de Eijkhof (Fokker: Frank Eijkelenburg) hebben zich afgelopen weekend gekroond tot eindwinnaars van de youngster cup in Lier! Bij de zevenjarigen hield Stevens met zijn Harley VDL-merrie, Marlies van Raemdonck achter zich.

Van Raemdonck volgde op de tweede plaats in het zadel van Magnum (Baltic VDL, fokker: S. Berendsen). Samen met de KWPN-ruin verwees de amazone, de Nederlandse Lucille Billet met Habibi BS (Ibrahim BS).

Net buiten de top drie strandt Jef Huysmans met Riba HS (Jenson van 't Meulenhof) op een vierde plaats, voor Sofie Herbots en Roza M (Dieu Merci van T&L).

Thian Van Hoydonck en Sunday winnen bij zesjarigen!

Bij de zesjarigen kwam de eindranking op naam van Thian Van Hoydonck en Sunday (Farfelu de Muze). Het duo bleek dit seizoen een maat te sterk voor Stephanie Bollen en Nirvana (Cohinoor). Quirijn Bonhomme vervolledigde de top drie met Hyperion vd Zuidwester Z (Harley VDL).

Net buiten de top drie volgde Marlies Van Raemdonck met Sin Duda van de Kristinahoeve (Lavallino ter Klomp) op een vierde plaats voor Yari Van den Branden met Silhouette G (Nixon vh Meulenhof).

Alle uitslagen