Joris Geenen scoort in Alken

Joris Geenen scoort in Alken

De regionale werkingen lopen stilaan op hun eind en de indoor organisaties nemen over. Afgelopen weekend kwalificeerden vier duo's zich voor de herkansing in de 1.20m KR hoofdrubriek. Daarin snelde Joris Geenen naar de winst met Chivaz Z.

In het zadel van de 10-jarige Chippendale Z-nazaat hield Geenen als enige de chrono onder de 29 seconden. Met bijna twee seconden verschil volgde Gregory Vos met Dhahabu De Leau (Dokkum de Rialfo). Het podium werd afgewerkt door William Schuppen met Lover Boy.

Britt Moris loodste haar Galansa foutloos naar de vierde plek. Ook Senne Poosen  werkte de basis foutloos af maar kwam niet aan de start in de herkansing met Air Blue Z, goed voor de vijfde plek.

De  1.15m rubriek kwam op naam van Henk Clabots met Conchita Z. Clabots en de Candillo Z-merrie kruisten de eindmeet foutloos in 24,97 seconden. Het paar werd opgevolgd door Edwin Franco met Fureina. Joris Geenen werkte de top drie af in deze rubriek in het zadel van Nele Van Asborne Z.

De 1.05m proef werd overwonnen door Tony Gerits met onder het zadel Chanelle van het Guldenhof (Thunder v Zuuthoeve). Stefan Jaeken volgde met Lisandro op de tweede plek voor Linda Gabriels en Dilandra van de Leeuwerik.

Alle resultaten