Jonny Geussens houdt Vicky van de Poel achter zich in Opglabbeek

Jonny Geussens houdt Vicky van de Poel achter zich in Opglabbeek

Deze week staan de jonge paarden centraal op het Sentower Park in Opglabbeek. Op vrijdag reden de vijfjarigen de clear round van de FSA finale. In de 1.35m nevenrubriek hield Jonny Geusens de concurrentie achter zich. Samen met de BWP-hengst, Killer (Qody de Saint-Aubert) bleef Geussens als enige foutloos onder de 28 seconden.

Vicky van de Poel volgde op het podium. De Antwerpse amazone werkte de top drie af met respectievelijk Jay Jay vd Mottelhoeve (Faldiano) op twee en Kastoria Ter Doorn (Diamant de Semilly) op drie. 

Net buiten het podium sprong Laure Smans met Beauty  Black (Kashmir van Schuttershof) naar de vierde plaats voor Joe Clee met onder het zadel Alzu Ohio.

Eerder won Eline Van den Bogaard met Acapulco (Lux) naar de winst in de 1.25m proef. Met ruim een halve seconde verschil werkte Anne Claire Breton het podium eigenhandig af met Secret Of Love du Toultia Z (Sandro Boy) en Sina (Spiderman).

Pauline Geerts schreef de 1.15m proef op naam met Obelix (Gentleman). Thomas Mertens volgde met onder het zadel Stal Bijloos' Showbizz Z (Hunters Scedro). Lindsey Lebens vervolledigde het podium met Olympic.


Alle resultaten