Jeroen De Winter en Gretel S scoren hoofdwinst in Lier

Jeroen De Winter en Gretel S scoren hoofdwinst in Lier

Afgelopen weekend werd de Gold League in Lier verreden. In de 1.40m hoofdrubriek snelde Jeroen De Winter met zijn vertrouwde merrie, Gretel S (Corland) naar de winst. Het paar hield als enige de chrono foutloos onder de 25 seconden.

Op minder dan een halve seconde volgde Thierry Goffinet met de achtjarige Ibsen op de tweede plek. Eerder dit jaar werd de schimmel nog door Jelle Limbourg uitgebracht. Danny Van Es vervolledigde de top drie in deze rubriek met de 9-jarige merrie, Carequicka.

Goffinet strandde eveneens op de vierde plek met Trinité onder het zadel terwijl Frantz Ducci de top vijf afwerkte op de rug van C Lena Du Grand Champ.

Danny Van Es scoort opnieuw

Eerder was er geen houden aan de Vlaams-Brabantse springruiter, Danny Van Es. In de 1.30m rubriek won hij met zijn vertrouwde Hamilton (Contact vd Heffinck) voor Thierry Goffinet met ICE Cream onder het zadel. Sacha Beghuin vervolledigde het podium in deze rubriek met de dochter van Buffero van het Panishof, Jennifer van de Moorkeshoeve.

Ook de 1.20m proef kwam op naam van Van Es met Hamilton. De springruiter volgde zichzelf op in deze proef met Noor C (Bisquet Balou vd Mispelaere) onder het zadel. Thierry Goffinet en Bouboule werkten het podium af in deze ochtendproef.

Alle uitslagen