Jarno Verwimp en Bo Goeman schitteren tijdens Belgisch Eventing kampioenschap Young Riders en Junioren

Jarno Verwimp en Bo Goeman schitteren tijdens Belgisch Eventing kampioenschap Young Riders en Junioren

Afgelopen weekend ontving baron Casier opnieuw de organisatie van de nationale eventingwedstrijd Nokere-Waregem.  In de titelstrijd bij de Young Riders haalde Jarno Verwimp de eindzege. Horse-Immo-amazone, Bo Goeman won de titel bij de Junioren.

In 2019 haalde Jarno Verwimp nog de zilveren medaille op het Belgisch kampioenschap. Afgelopen weekend was hij goed voor goud met de BWP-merrie, Mahalia (Elvis Ter Putte). Op het podium volgde Léon Binard.

Binard won vorige editie nog het goud bij de Junioren ditmaal plaatste hij op de tweede trede met Enzo van het Vennehof (Triomphe de Muze). De derde plaats kwam op naam van Benoit Petillion met Eros van de Steenakker (Canadian River).

Bo Goeman scoort bij Junioren

Bij de Junioren was er geen houden aan de 17-jarige amazone, Bo Goeman. Goeman werd gekroond tot Belgisch Eventing kampioene met de 8-jarige Coco Fleur NC Z (Commodo D). Na de dressuur stond het paar al aan kop en behield de leiderspositie tot op het einde. 

Op het podium volgde Amicie Martins met Vaudou du Boisville terwijl de derde plaats op naam kwam van Lander Van den Broeck met Word for Word.