Jan Van Dyck schrijft Finale VOR Beker op naam bij De Katershoeve

Jan Van Dyck schrijft Finale VOR Beker op naam bij De Katershoeve

In Loenhout verzamelden afgelopen weekend de ruiters van de VOR. Doorheen het weekend werd er gestreden voor de VOR Beker, waar Jan Van Dyck uiteindelijk aan het langste eind trok. 

In combinatie met Mystic River (Der Senaat 111) hield Van Dyck als enige de nulscore op het bord doorheen de wedstrijden. Laurent Nuyens werd met Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) geprezen als tweede. Daarnaast nam Nuyens ook de vijfde plaats voor z'n rekening met de achtjarige Daddy s Day Dream P (Just Daddy P). De top drie werd besloten door Yannick De Bie en Frivole (Quasimodo vd Molendreef). Nico Van Der Plaetsen ontving als laatste nog een prijs voor z'n vierde plaats met My Secret of Usie (Emerald van 't Ruytershof).

In de reguliere 1.30m rubriek stond Paul Scheirs op één met Midnigst Sugar (Vigo d'Arsouilles). Op anderhalve seconde volgde Maurice Van Vliet (NED) met Paardenwagentje.NL Great Gatsby Z. Maxime Van der Linden stuurde de achtjarige Kensington R (Vigaro) naar drie. 

Een dag eerder was het Jasper Peeters die op de zevenjarige Cadell Z (Contendro I) de winst verzekerde in de 1.15m hoofdrubriek. Julie Ooms noteerde de tweede plaats met Diarado-Son Z (Diarado) voor Merel Van Assche en Cassius Z (Chellano Z) die we op drie zagen.

Kirsten Rombouts werd op vrijdag gelauwerd als winnares van de 1.25m rubriek in het zadel van de zevenjarige Garfield van de Berghoeve Z (Golden Boy du Val Du Geer). Daarnaast greep Rombouts ook nog het brons op de achtjarige Amore du Foret (Action-Breaker). Tussenin op twee kwam Ronald Krijnen met de zevenjarige Queeny van het Geeneinde (Karmel van de Watering).

Resultaten



Foto©: KVOR