Jan Claeys wint Krismar Grand Prix in Tielt

Jan Claeys wint Krismar Grand Prix in Tielt

Voor de derde week op rij sprong Jan Claeys naar de winst. Vorige week schreef Claeys nog de 1.35m Grote Prijs bij Stal Vincent Martens op zijn naam. Ook zaterdag kwam de winst op zijn naam met Judy vd Beekhoek (Wandor vd Mispelaere).

Claeys bleef zo net geen vier seconden voor op Iris Vanderschueren met Bijoux. Stephan Verschuere  vervolledigde het podium met zijn Lord Clin.

Net buiten het podium stelde Jan Claeys zich ook op op de vierde en vijfde plaats. Claeys loodste zijn King Boy naar de vierde plek en volgde zichzelf op met Charmeur vh Kloosterhof.

Ook de 1.25m winst kwam op naam van de Oost-Vlaming. Samen met Kiki vd Bisschop (Ogano Sitte) bleef  hij als enige foutloos onder de 25 seconden. Equteam-ruiter, Randy Sherman gooide roet in het eten en volgde voor Claeys op de derde plaats.

Sherman loodste zijn Supreme iets sneller door de finish dan Claeys zijn Massimo Dutti.

Op zondag schreef Joachim Buyck met Ilia van den Bisschop de 1.15m hoofdrubriek op zijn naam. Na een barrage met vier bleef de ruiter met de Kashmir van Schuttershof-nazaat voor op Pieter Bouché met Maestro van de Vlasbloemhoeve. Isabel Debeuf werkte de top drie af met Narco.

Alle resultaten