Ivan Van Hove klasse apart bij LRV Sint-Gillis-Waas

Ivan Van Hove klasse apart bij LRV Sint-Gillis-Waas

Op de wedstrijd ingericht door LRV Sint-Gillis-Waas zegevierde Ivan Van Hove in de hoogste klasse. De ruiter van LRV Sint-Niklaas won de klasse Zwaar in het zadel van Merijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze). 

De elfjarige vosgekleurde hengst bleef als enige van al het hout af in de rubriek over 1.30m en sprong onder Van Hove naar de winst. In de barrage kregen ze het gezelschap van Thomas De Cock en Lanson-R (v. Echo van t Spieveld). Het duo van LRV Eksaarde Doorslaar was sneller maar tikte een balk uit de lepels, waardoor ze tweede werden. Koen Cerpentier vervolledigde de top drie met Qwibus van d'Abelendreef (v. Vigo d'Arsouilles). 

De Cock was in de klasse Midden dan weer op geen fout te betrappen met Jolie van 't Hof Te Ruyte (v. Toulon) en stuurde als enige foutloos over de finish en had daarbij ook nog de snelste tijd. Wouter Oelbrandt startte Loeka (v. Breemeersen Adorado) in de barrage maar kreeg een springfout aangerekend wat hem de tweede plaats opleverde. Daarnaast kwam hij ook in actie op Karesse (v. Breemeersen Adorado) waarmee hij nog eens vijfde werd. Koen Vervaet van LRV Maldegem vulde met Quita van de Vrombautshoeve (v. Horion de Libersart) de derde plaats in. An Verheyen was met Hevita (v. Kojak) goed voor plaats vier. 

Met z'n twaalven kwamen ze aan de start in de barrage van de klasse Licht. De overwinning kwam hier op naam van Stefaan De Smet in het zadel van Rapsody van de Maltahoeve (v. Bamako de Muze). Elf honderdsten verschil lieten Yenthe Van Duyse en Otis van de Zevenster (v. Toulon) op twee eindigen. Thomas De Cock kon hier rekenen op Celeste Z (v. Cicero Z) om derde te worden. Ivo Van Gucht werd vierde met zijn zelf gefokte Phantastique VG Stables (v. Balou du Rouet). Lobke Penneman besloot de top vijf met Presence van d'Avrije (v. Kadans van de Mispelaere). 

Alle resultaten