Isee Doem scoort tijdens Gouden Laars Zoutleeuw

Isee Doem scoort tijdens Gouden Laars Zoutleeuw

De pony combinaties leverden spannende sport tijdens de Gouden Laars in Zoutleeuw. In de 1.20m hoofdrubriek hield Isee Doem de concurrentie achter zich na een barrage met zes.

Doem scoorde de hoofdzege met de 12-jarige SF-hengst, Flipper De L'Etape (Flipper d'Elle). Het paar bleef ruim één seconde voor op Robin Vermeir met onder het zadel de BWP-merrie Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle). Vermeir schreef ook de derde plek op naam.

In het zadel van Ottawa vh Verbrandgoed (Cadet) bleef ze Emiel Duchene voor. Duchene werkte eigenhandig de top vijf af met Orchid's Relando (Kenneth NPA) op vier en Pacific JS (Mercurius) op vijf.

Eerder won Fien De Coninck de 1.10m ponyrubriek. In het zadel van Talente Van Prinseveld (Konquistador) bleef De Coninck, Niels Van Rossem met Tesla van het Klavertje Vier (Ulk D'Ete) voor. Lara Ronse en Baloune Fox (Dexter Leam Pondi) volgden op de derde plaats.

De 1.00m proef kwam op naam van Louise De Vlieger en Une Etoile (Wayland Red Pepper). Ashley Honorez en Athéna du Grand-Fayt (Nadjy) volgden voor Lara Ronse en Baloune Fox (Dexter Leam Pondi).