Isée Doem en Jonas Van Dijck schitteren in Pony Gouden Laars St-Truiden.

Isée Doem en Jonas Van Dijck schitteren in Pony Gouden Laars St-Truiden.

Afgelopen weekend kwamen de pony-combinaties aan de start tijdens de Gouden Laars in St Truiden. In de 1.20m Pony Grand Prix domineerde Isee Doem het podium. Doem reed met de 11-jarige SF-ruin, Flipper de L'Etape (Flipper d'Elle) foutloos naar de winst.

Als kers op de taart voegde Doem eveneens de tweede plaats toe aan haar palmares. Op de rug van de sBs-merrie, Flore Du Fleury (Machno Carwyn) strandde de amazone op de tweede plaats en verwees zo Clémentine Lux met Eoghan de Seguret (Coolillaun Cushlawn) naar de derde plaats.

Net buiten het podium strandde Loris Dubuisson met Rory Lexus (Dexter Leam Pondi) op de vierde plaats. Enkel deze vier duo's wisten de tweede fase foutloos af te werken. Marthe-Louize Dieu vervolledigde de top vijf in het zadel van de 8-jarige Swarovski (Anydale Ron).

Jonas Van Dijck schittert op kop

Eerder won Jonas Van Dijck de 1.10m proef met de dochter van Goliath van de Groenweg, Santa Maria Optima. Van Dijck sprong eveneens naar de derde trede van het podium met de negenjarige Ronny (Goliath Van de Groenweg). De tweede plaats kwam op naam van Kirsten Franken en Magic Lady vd Ossenhoek (Lomansheide Brent).

Alle resultaten

F. © Pegasus