Isabel De Rijcker wint DM.Equine Grand Prix in Tielt

Isabel De Rijcker wint DM.Equine Grand Prix in Tielt

Afgelopen weekend werd de eerste DM.Equine 1.35m Grote Prijs bij Stal Vincent Martens verreden. Na een barrage met twaalf snelde Isabel De Rijcker met Impuls van de Heffinck naar de winst.

In het zadel van de zoon van Cooper van de Heffinck, bleef de Oost-Vlaamse amazone voor op partner Wim Vinckx met onder het zadel Floor. Het duo nam eerder deel aan het Oost-Vlaams senioren kampioenschap. Beide combinaties finishten in minder dan een seconde verschil. 

Op de derde trede  strandde Patrick Nisbett met Night Star VD. Net buiten het podium volgden Iris Vanderschueren met Bijoux op vier en Davy Lannoo met Jolie van de Bekemolen op vijf.

Enkel deze top vijf hield het hout in de lepels in deze Grand Prix. DM.Equine is een specialist in het aanleggen van paardenpistes en weideomheiningen. Het Oost-Vlaams bedrijf heeft referenties in België en het buitenland.

Eerder snelde Anouk Steyaert met Japrisco van de Backershoeve naar de winst in de 1.20m proef. Het duo won enkele jaren terug de #JumpingSMS Queens Cup. Isabel De Rijcker volgde in deze rubriek op de tweede plek met haar 13-jarige Impuls van de Heffinck. De derde plaats was voor Wim Vinckx met Golden Girl.

In de 1.10m rubriek won Jolien Demeyer met Grande. Het paar was ruim twee seconden sneller dan Janne Ostyn met Pleasure. De derde trede kwam in deze proef op naam van Isabel De Rijcker met Lafayette.

Alle resultaten