Winst voor Chaouki Rijnders in Valencia, ook Mike van Belle sterk

Winst voor Chaouki Rijnders in Valencia, ook Mike van Belle sterk

Chaouiki Rijnders won met Poison de proef voor zevenjarige paarden over 1.30 in Valencia. 

Mike van Belle werd dan weer knap tweede in de CSI3* 1.30 en vierde in de proef voor vijfjarige paarden.

Chaouki Rijnders en Poison (v. Numero Uno) winnen de twee fasen-proef voor zevenjarige paarden. Ze blijft zo voor Maxime Harmegnies en Nina van het Scheefkasteel (v. Numero Uno). Het is de Spanjaard Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez die met Double R Miracle (v. Berlin) de top drie vervolledigt. 

Resultaten


In de CSI2* over 1.30 ging de overwinning naar Frank Curti. Met Sweet Boy d'Alpa (v. Kannan) sprong hij een foutloze ronde in 62.12. Hij bleef zo ruim drie seconden voor Mike van Belle met Casino Royal Waterschoot Z (v. Carpe Diem Vhw) die in 65.35 over de finishlijn kwamen. Nicoals Deseuzes en Davignong Kdw Z (v. Diamant de Semilly) finishen in 66.97, goed voor de derde plaats. 

Resultaten


In de proef over 1.10m voor vijfjarige paarden was de overwinning voor de Duitser Christian Kukuk met Crypton Comme Il Faut (v. Comme il Faut). Hij wordt gevolgd door de Italiaan Christian Fioravanti met Brewster van de Brouwershoeve Z (v. Balou du Rouet). Christian Kukuk neemt ook de bronzen medaille mee naar Duitsland, ditmaal met Charly 1707 (v. Chaman). 
Mike van Belle springt hier met Cobolensky Z (v. Coronet Obolesky) net naast het podium. 

Julie De Pelsmaeker kon niet kiezen tussen plaats acht en negen en nam ze dan maar alletwee in beslag. Met Pocket Rocket H (v. Kannan) staat ze in de ranking één plaatsje hoger dan met Princess Dalou H (v. Vigo d'Arsouilles). 

Resultaten