Twee keer Thierry Goffinet op podium Bornival. Gilles Thomas wint hoofdnummer!

Twee keer Thierry Goffinet op podium Bornival. Gilles Thomas wint hoofdnummer!

Goffinet was in vorm deze namiddag in Bornival. De CSI2* 1.35m wint hij - in de CSI2* over 1.40 moet hij enkel Gilles Thomas voor zich dulden. 


Thierry Goffinet was de overwinnaar in de CSI2* over 1.35m in Bornival. Met Sir Max 3 (v. Sandro Boy) springt hij een foutloze ronde in 56.87. 

Louis Bernast en Doubleq'Lic du Lavoir (v. Classic Bois Margot) volgen ruim achter met een tijd van 62.21. 

Elizabeth Bates en Vanille de Coquerie (v. Castronom Z de Hus) sluiten met een tijd van 62.28 de top drie af. 

Verder in de ranking vinden we nog Maxime Harmegnies met Fabius de Laubry (v. Baloubet du Rouet) op vier en Gilles Thomas met Zirtric van Beek Z (v. Zirocco Blue) op zeven. 

Camille Demolie en Chica Fino (v. Calido I) staan op negen, Maxime Harmegnies, deze keer met Espoir des Merisiers (v. Qody de Saint-Aubert) sluit af op tien. 

Resultaten

In de twee fasen proef over 1.40m is de winst dit maal voor Gilles Thomas met Miu Miu Van Overis (v. Inshallah de Muze). Thierry Goffinet springt ook hier op het podium, dit maal met Funny Girl (v. Spender S). 

Laura Renwick en Arkuga (v. Arko III) vervolledigen het podium. Ze blijven voor Virginie Thonon, die met High Tech Vy de Septon (v. Del Piero B&B) een vierde plaats binnen rijven. 


Verder springt Gilles Thomas hier ook nog naar de zevende plaats met Mystic C van t Heyveld (v. Thunder van de Zuuthoeve). Christophe Vanderhasselt en Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) blijven met hun negende plek voor Philippe Vanderhasselt met cristanna Z (v. Cardneto 933°)


Resultaten