Pauline Genet sterk in De Peelbergen

Pauline Genet sterk in De Peelbergen

In De Peelbergen sprong Pauline Genet net naar een knappe derde plaats in de CSI1* over 1.20. De overwinning ging naar Logan Creighton met Invite Me Dhh. Logan Creighton en Invite Me Dhh (v. Quasimodo van de Molendreef) springen de snelste foutloze ronde in 69.18. Ze blijven zo voor de Nederlandse Ester Blekkink en Ferline Jvl die finishen in 72.40. Ze blijven zo voor Pauline Genet en Master de Vauxelles (v. Va-Vite). 

Ook Lynn Eggermont en Lory van het Lichterveld Z (v. Lord Z) springen een nette foutloze ronde, maar komen iets buiten tijd binnen en krijgen zo een strafpunt tegen. Ze worden uiteindelijk zevende. 

Resultaten


Eerder in De Peelbergen sprong Frederic Vernaet met Beijing Z (v. Bamako de Muze) naar een tiende plaats in de CSI2* over 1.35/1.40. Die proef werd gewonnen door Benjamin Bick, die met Galerius (v. Diamant de Semilly) voor Doron Kuipers en Emmerson (v. Cicero Z van Paemel bleef). Mira Oliva Hoidal sloot met BB Lord Dolcetto (v. Lordanos) de top drie af. 

Resultaten


En ook in de Small Tour Final was het Frederic Vernaet die in de top tien eindigde. Met Grumpie van T&L (v. Houston) werd hij zevende. Noëlle van der Velde won met Quasila Fleur Z (v. Quasimoso Z) de proef, voor Jenny Heinekamp met Agossi 5 (v. Heartbreaker) en Rose Skei met Cool Clarimo (v. Clarimo). 

Resultaten