Jeugd presteert weer sterk in Valkenswaard

Jeugd presteert weer sterk in Valkenswaard

In de Tops International Arena in Valkenswaard waren de ochtendrubrieken gereserveerd voor de jeugd. En wat een prestaties weer!

Junioren - 1.20m

De winst is in deze rubriek voor Robin Carey. Met Luicruz blijft hij met een strakke tijd van 53.57 voor onze Kasper de Boeck. Die stuurt Gerenia in 58.20 over de finishlijn. 

Elena Grussendorf en Captain Karacho vervolledigen de top drie door in 58.45 te finishen. 

Chloe Versteegen en Dieu Merci van 't Meulenhof zetten een tijd van 61.00 op de chrono en eindigen zo ex aequo vierde met Yves Willems en Titouan des Contes. 


Resultaten


Ponies - 1.30m

Ruby Barrs en Faith finishen in 70.86 en blijven daarmee ruim voor Renske van Middendorp en Bosvallei's Tiego. Sophie Meyer zu Lösebeck en d'Agostinos Kid finishen in 78.08 en maken het podium zo compleet, ook al reden ze allen 4 strafpunten bijeen. 

Jonas van Dijck springt met Ronny naar een vierde plaats in 72.33 maar sprokkelde helaas 8 strafpunten bijeen. Theresa Hildebrandt en Miraculie Sgn We hadden ook 8 strafpunten, en vervolledigen met 76.33 de top vijf. 

Resultaten


Junioren - 1.35m.

Siergie Nieto Rulann en Clapton gaan in deze reeks met de overwinning lopen. Met hun 57.95 blijven ze netjes voor Robin Carey, die Carrera Denfer onder het zadel had. 
Paula Pahl en Easy Kolibra Mo blijven met hun 60.36 voor landgenoot en dus eveneens Duitser Max Paschertz, die met Sem Semper 62.17 liet optekenen.
Rik Nauta houdt de Belgische eer hoog, door met Kia Maria vd Potaarde een strakke foutloze rit neer te zetten. Hun tijd van 62.28 is uiteindelijk goed voor plaats vijf. 

Resultaten


Pony's 1.15m

Franziska Bockhorn en Neo L zijn de snelste foutloze combinatie in de barrage, door een tijd van 33.85 neer te zetten. Ze blijven zo voor Ines Van Dijck, die met Goliat van de Groenweg nipt voor die andere Belgische amazone, Julie Van Hollebeke blijft. Met haar First Rate de Tinmont klokt zij namelijk af op 34.45, goed voor plaats drie dus. 

Emma Perret en Newtonw Samson springen in 36.13 naar de finishlijn, en zijn zo de vierde en laatste foutloze combinatie in de barrage. Alice Crowley en Access Bill zetten een tijd van 31.86 op de klok, maar krijgen vier strafpunten.


Resultaten