Christophe Leutenez sterk in Barcelona

Christophe Leutenez sterk in Barcelona

Op de laatste dag van het eerste weekend in de Barcelona Christmas Tour werd er ook om een aantal mooie prijzen gestreden. Christophe Leutenez ging in de CSI1* GP met de zilveren plak lopen. Melie Gosa en Alouette d'Eole winnen daar de proef. 


QUICK RESULT

1. Melie Gosa - Aloeutte d'Eole

2. Christophe Leutenez - Cruz Van Kerselare Z

3. Jerome Gachignard - Great Miracle


Melie Gosa en de Mylord Carthago-dochter Alouette d'Eole blijven Leutenez voor in de barrage. Met een tijd van 29.61 zijn ze een dikke seconde sneller. Leutenez en Cruz Van Kerselare Z (v. Chellano Z) finishen namelijk met een tijd van 30.65, goed voor een tweede plek. Jerome Gachignard en Great Miracle (v. Shindler de Muze) volgen op de derde plaats met een tijd van 31.45. 

Vierde in de einduitslag si Arnaut Fontenelle met Articule de Bellevue. Hij stuurt de Controe-zoon rond in een tijd van 32.30 en blijft zo nipt voor Primitivo Nieves Zorilla. Zorrilla en Venus de Thurin (v. Jarnac) finishen in 32.36 en vervolledigen zo de top vijf. 

Resultaten


In de CSI1* 1.30 gaat de overwinning naar Gonzalo Busca Roca met Vintage d'Authuit (v. Quidam de Revel). Jean Alexandre Legras en Balenciaga du Gandy (v. Nabab de Reve) volgen op twee, met Zoe Lehoux en Sweet Phir (v. Quercus de Maury) op drie.

Christophe Leutenez en Contador Z, een Cancara Z-ruin springen hier naar een zevende plaats. 

Resultaten