BWP'er Harley met Kayleigh Watts naar overwinning in Sunshine Tour

BWP'er Harley met Kayleigh Watts naar overwinning in Sunshine Tour

In Spanje gaan sportevenementen (voorlopig) nog gewoon door en dat geldt dus ook voor de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. In de Big Tour A2, een CSI3*  over 1.35 wint Kayleigh Watts met de BWP'er Harley.

Watts stuurde de Quadrillo-nazaat foutloos rond in 59.35 en bleef zo voor de Italiaan Luca Moneta met Chili 41 (v. Crunch 3), die in 63.41 over de eindstreep kwamen. 

Martina Meroni en Berliuos de Gruse (v. Untouchable) volgen op de derde plaats met exact 66 seconden. 

Tot zo ver de foutloze rondes. Carlos Eduardo Mota Ribasl en Kartouzo van 't Kathof (v. Ustinov) volgen op de vierde plaats. Ellen Whitaker sluit met H Quainton Xtra Factor (v. Namelus R) de top vijf af. 

Resultaten


In de Big Tour A1 gaat de overwinning naar de Spaanse Patricia Segura met Champs D'Or (v. Huppydam des Horts). Ze behaalt in de accumulator het maximaal aantal punten van 65 in 49.88 seconden. Landgenoot Luis Plaza Vidal en Qantas (v. Quintender 2) volgen in 51.54. De Tsjech Ondrey Zvara en Commaron Z (v. Comme Il Faut 5) worden derde met 52.24.

Ida Selin en Falita J.W.B. (v. VDL Zirocco Blue) volgen nipt op de vierde plaats met 52.31. Brianne Dofort en Nanou van het Dennehof (v. Elvis ter Putte) vervolledigen de top vijf.

Resultaten