Henk Clabots levert klasse af in Grote Prijs KR

Henk Clabots levert klasse af in Grote Prijs KR

Voor Henk Clabots was er afgelopen weekend opnieuw een Grote Prijs-overwinning binnen de KR. 

De Grote Prijs 1.30m had Henk Clabots met Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z) als winnaars. Het duo toonde een uitzonderlijke snelheid en in combinatie met een foutloze ronde werden zij eerste. Ze werden op de hielen gezeten door Wout Michiels en zijn merrie Octavia (Kannan) die uiteindelijk op twee kwamen. De derde plaats ging naar Gregory Vos met Clintana drum vh juxschot Z (Cigaret JV H Z). Guido Hornesch stuurde Papa Joe (v. Kannan) foutloos naar de vierde plaats. Met slechts een luttele tijdsfout kwam Joris Vanspringel op de vijfde plaats te staan met Cumanos Z (v. Cumano). 

In de Pony's 1m-categorie was het Julie De Brone die domineerde met Inneke van het Voorbos (v. Top Natrio). Op de tweede plaats stond Kayden Havet in het zadel van Rosi S (Karlos). Tristan Melotte behaalde de derde plaats met VPS Day Dream (Gavanie). Ze lieten eveneens geen fouten noteren.

Zaterdag

In de Proef 1.20m liet Emmaly Panis de concurrentie achter zich op Apollo V Z (Andiamo Z). Met een foutloze ronde in 31.12 seconden bezorgden ze zichzelf de eerste plaats. Op twee volgde William Schuppen met Quelle Vie van het Voortveld (Air Jordan Alpha Z). Voor Gregory Vos en L Astuto (Fierro Hof Ter Zeedycke) noteerden we de derde plaats. 

Vrijdag

In de Proef 1.20m  was het Kyle Cuypers die de overwinning behaalde met zijn merrie Mystic Lady van t Buxushof (Toulon). Birthe Goossens werd met Hope vd Bakkershoeve (Thunder van de Zuuthoeve) zo op de tweede plaats gehouden. Kelly Cornelis haalde de derde plaats op Heart And Soul Z (Heart Beat vd Bisschop).

In de Proef 1.15m  liet Neeltje Vanrusselt zien dat ze in topvorm was met haar merrie Quitana (Corydon van T&L). Met een foutloze ronde in 27.69 seconden veroverden ze de eerste plaats in deze categorie. Op de tweede plaats stond opnieuw Birthe Goossens, ditmaal met haar merrie Donata van het Hobos Z (Diamant de Semilly). Het duo voltooide het parcours zonder fouten in 28.39 seconden. Ann Tielen kwam op de derde plaats met Kyra V/H Dingeshof (Darco). Ze lieten eveneens geen fouten noteren en voltooiden het parcours in 28.40 seconden.


Alle resultaten