Guy Beyers en Tim Van den Broeck winnen op cyclus in Gesves

Guy Beyers en Tim Van den Broeck winnen op cyclus in Gesves

In aanloop naar het  Belgisch kampioenschap voor jonge springpaarden verzamelden de verschillende jonge talenten afgelopen  weekend in Gesves. Bij de zevenjarigen won Guy  Beyers met Mito vd Zilverenhoek. Tim Van den Broeck won bij de zesjarigen met Noisette Van de Ceulshaegen.

In Dilbeek was Beyers met de Mylord Carthago-zoon nog derde. In Gesves overwon Beyers met de BWP -ruin uit de fokkerij van Pieter Keersmaekers.  Eerder dit jaar won het paar ook al op de nationale cyclus in Meerdonk en Hasselt. Afgelopen weekend bleef het duo als enige foutloos onder de 29 seconden. Nico Baerts volgde op de tweede plaats met Especially Ultra Z (Emerald).

Jan  Vermeiren volgde op de derde en vierde plaats. Samen met de goedgekeurde Millais (Ugano Sitte)  sprong hij naar de vierde plaats. Vermeiren volgde zichzelf op  met Mr Uno-k Van 't Kattenheye (Numero Uno). Vorige week won de combinatie nog de finale Beker voor zevenjarigen. Verder won deze combinatie eerder dit jaar de nationale cyclus in Lier.

De top vijf in deze rubriek voor zevenjarigen werd afgewerkt door Jan Van Dyck met Mowgli van 't Heike (Epleaser van 't Heike).

Tim Van Den Broeck domineert bij de zesjarigen

De Oost-Vlaming, Tim Van Den  Broeck domineerde het podium bij de zesjarigen. Samen met Noisette Van De Ceulshaegen (Toulon) snelde hij naar de overwinning. Vorige week sprong Van Den Broeck al naar de cyclus winst in Dilbeek met Luc Van Assche's fokproduct. 

De Oost-Vlaming volgde zichzelf op met Nairobie Van D'Abdijhoeve (Cayenne vd Heffinck). Tot vorig jaar werd Nairobie uitgebracht door Niels Neyt. Marie Foulon vervolledigde het podium met Happy Time (Dark de la Hart).

Net buiten het podium volgde Andres Vereecke op de vierde plaats. In het zadel van Noyelle vd Begijnakker (Kannan) bleef Vereecke Matthias Hens met Rock & Roll D'eres Z (Rascin) voor.

Alle resultaten