GP-zege voor Femke De Graaf in HROV Sint-Niklaas

GP-zege voor Femke De Graaf in HROV Sint-Niklaas

Afgelopen weekend kwam de HROV aan de start op de pistes van Ster Hippique in Sint-Niklaas. Femke De Graaf ging er met Joker van de La Rosteehoeve aan de haal met de zege in de Grote Prijs. 


In de spannende 1.25m Grote Prijs powered by Greenfield Selection wist Femke De Graaf met Joker Van De La Rosteehoeve (v. Faldiano) de overwinning te behalen. De combinatie legde een foutloos parcours in een indrukwekkende tijd van 34,88s. Op de tweede plaats kwam Audrey De Bock met Qaran db (v. Taran de La Pomme). Ook zij wisten een foutloos parcours te rijden en voltooiden die in 36,52s. De derde plaats ging naar Anouk De Proft. Op Monaco du Chablis reed zij in 37,35s naar drie. Iris Vanderschueren werd vierde en zorgde in het zadel van Dijou de Bijoux Stw (v. Diarado) voor de laatste dubbel foutloze uitslag. Voor Jonas Saey en Patrisia van t Vennehof (v. Quasimodo vd Molendreef) was er de vijfde plaats. 

In de 1.15m Cavalor Cup liet Niki Geenens met Helios v/d Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) de concurrentie achter haar. Geenens nam ook gretig het brons voor haar rekening na een foutloze ronde op Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon). Op de tweede plaats stond Lore Dhaese met Luana Van T Oudbos (v. Breemeersen Crescendo). 

In de categorie Pony 1m toonde Louise Brusselle haar talent met haar pony Orchid s Cephalia (v. Kanshebber). Hun foutloze ronde in 26,77s leverde hen de eerste plaats op. Lotte Van Mol behaalde de tweede plaats met haar pony Korina van Het Puttenhof (v. Emmickhoven's Diego). Mathijs Van den Branden werd op Vienna (v. Reekamp's Eclipse) derde. 

Over 90cm zegevierde Louise De Graeve in het zadel van Lady Hawk. Mathis De Meyst en Raspoetin (v. Hondsrug Raspoetin) behaalden de tweede plaats voor Louise Brusselle, met ditmaal Orchid s Cephalia (v. Kanshebber).

Zaterdag

In de 1.10m rubriek op zaterdag toonde Jonas Vleminckx zijn rijkunsten met Misika Van T Grilhof (v. Tonixe) en won. Op de tweede plaats stond Florance De Brabander met Jonkvrouw Van Het Landjuweel (v. Toulon) gevolgd door Leander Cools en Galopin van Daco (v. Aertbreaker) op drie.

Vrijdag

Op vrijdag schreef Celine Sillis de hoofdrubriek op naam en stuurde Kobra Db (v. Echo van t Spieveld) over 1.20m hoogte naar de eerste plaats. Thibault Vermeulen volgde op de voet met een tweede plaats voor Heart of Nabab (v. Nabab de Reve). De top drie werd besloten door Rik Van Lent met Call Me Menama (v. Open up Semilly). 


Alle resultaten