Gilles Thomas en Jérôme Guery pakken prijzen in hoofdrubrieken Sunshine Tour

Gilles Thomas en Jérôme Guery pakken prijzen in hoofdrubrieken Sunshine Tour

De Sunshine Tour in Vejer de La Frontera, Spanje doet er ondanks felle regenbuien alles aan om de competitie toch te laten doorgaan. Na een pauze op vrijdag werden op zaterdag weer diverse rubrieken afgewerkt. In de CSI4* 1.40m Medium Tour sprong Gilles Thomas naar het podium. Jérôme Guery zorgde dan weer voor het beste Belgische resultaat in de Big Tour!

Over de 100 combinaties maakten zich op voor deze proef, waardoor er twee groepen waren die zich konden klasseren. Hierdoor kon Gilles Thomas zich op een knappe tweede plaats zetten met J. Comghorla van Beek, een KWPN merrie van Comme il Faut. Voor hen op één stond de Britse Olivia Sponer op Crazy Girl (Corlensky G). Op zes kwam de Zangersheide ruin Kannanton Z (Kannan) met Michael Greeve voor de BWP merrie Lazy (Hickstead) onder Michael Hughes. 

Resultaten

In de CSI4* 1.50m Big Tour kwamen ook heel wat ruiters en paarden aan de start. Jérôme Guery liet zich niet van de wijs brengen en stuurde Careca LS Elite (Carusso Ls La Silla) naar de vijfde plaats! Op zes volgde de BWP ruin Kheros van't Hoogeinde (Echo van 't Spieveld) met Rene Lopez Lizarazo. Nog een andere BWP ruin, Koriano van Klapscheut (Lord Z) plaatste zich onder Sira Accola op twaalf. Dimme D'haese deelde mee in de prijzen met zijn vijftiende plaats voor Lord Geno (Lord Argentinus). 

Resultaten