Gilles Nuytens blijft iedereen voor op Stoeterij Deloof

Gilles Nuytens blijft iedereen voor op Stoeterij  Deloof

Vijf combinaties werkten afgelopen weekend de herkansing foutloos af in de 1.25m WVUR Grand Prix. Uiteindelijk wist West-Vlaming, Gilles Nuytens de concurrentie achter zich te houden met Vegas de Launay (L'Arc de Triomphe).

Het duo klokte foutloos af in 31,05 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Mathieu Eggermont met onder het zadel Naturele van het Reigershof (I"m Special de Muze). Brecht Bille volgde en werkte de top vijf eigenhandig af.

Bille volgde op de derde plaats met Mega Special DC. De springruiter plaatste zich eveneens op plaats vier en vijf met respectievelijk Mayo Van de Herkkant en Calensky Hero Z.

In de 1.20m rubriek sprong Anouk Steyaert naar de winst met Japrisco Van de Backershoeve (Contact vd Heffinck). Het duo bleef daarbij ruim twee seconden voor op Marc De Brabander die eigenhandig het podium afwerkte. De springruiter volgde op de tweede plek met Sublime van de Lindehoeve Z en nam plaats drie in op de rug van Unique vd Lindehoeve Z.

Op zondag werden de hoogte hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.10m. Daarin sprong Billie Verlee met Bahia de Kezeg naar de winst. Enkel de top drie hield het foutloos. Thomas Thometcheck volgde op de tweede plek met Oxanne van 't Eikhof. De top drie werd afgewerkt door Michiel Denoo met Imani.

Alle resultaten