Geoffrey Cobbaut pijlsnel naar de zege bij WVUR Aalter

Geoffrey Cobbaut pijlsnel naar de zege bij WVUR Aalter

Op de pistes van de Ranch in Aalter was het afgelopen Geoffrey Cobbaut die de hoofdzege binnenhaalde. In het zadel van Caro T Z (Contendro I) schreef hij de hoofdrubriek van de Pro Tour op naam.

25 deelnemers kwamen aan de start voor de 1.25m hoge hoofdrubriek. Dertien van hen bereikten de barrage, waaronder ook Geoffrey Cobbaut. Met de achtjarige merrie van Contendro I klokte hij af op de snelste tijd. Exact anderhalve seconde verschil hield Jonas Saey met de eveneens achtjarige Patrisia van t Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) op twee. Ook met zijn tweede troef, New Daily van het Driepuntenland (Thunder vd Zuuthoeve) zagen we Saey op het podium terug. Tom Camerlijnck sloot met de zevenjarige Look at Direxa (Diatendro) af op vier gevolgd door Cedric De Maertelaere en Quelle Force van Sappenleen (Kannan) op vijf. 

Een rubriek eerder was het Thibo Deketelaere die won met de achtjarige Jolly Boy (President). Voor Nathan Van Vynckt was er met Mayla Da Vida (Quality Time) de tweede plaats. De top drie werd afgesloten door Jonas Vanhollebeke en Quattro Stal DHC (Diamant de Semilly).

Evelien Cattoir zegeviert in de Fun Tour

Op zondag kon Evelien Cattoir de ereronde leiden van de 1.10m hoofdrubriek. In het zadel van Nyona van de Reynaert (Black Jack) was de amazone met bijna zeven seconden voorsprong de snelste. Joyce Vandecasteele achtervolgde met Cairo TD Z (Chin Chin) op twee. Drie werd ingevuld door Julie Van Maele en Tannan Vm Z.

Een rubriek eerder was het Djythana Willems die zich op één zette met Orlando D Aubry (Hunters Scendro). Op twee zagen we Olivia Moeyaert op Lady Amor Sandro Vd Waterhoeve (Sandro Boy). Luna De Wilde stuurde haar Goldlight C (Winningmood vd Arenberg) naar drie. 

Bij de pony's was het Margot Debussche die de hengst Vasco Optimus (Goliath van de Groeneweg) het snelst over de finish reed. Laurence Declercq kwam op twee te staan met Harmonie du Levant (Uhland D Aven). Julie Van Hollebeke stuurde haar nieuwe troef, Romeo van de Groenweg (Dexter Leam Pondi) naar drie. 

Over 1m was het ook al Debussche die op één stond met de zesjarige hengst. Marie Debeil hield Declercq van nogmaals het zilver en werd tweede op Romiek (Vivaldo) terwijl we Declercq met Harmonie op drie zagen.

Resultaten