Geoffrey Cobbaut en Emile Beke scoren bij RC Groenhove

Geoffrey Cobbaut en Emile Beke scoren bij RC Groenhove

Afgelopen weekend verzamelden de West-Vlaamse springruiters bij RC  Groenhove. In de 1.25m regionale Grand Prix sprong Geoffrey Cobbaut naar de winst na een barrage met zes. Cobbaut won in het zadel van Hampton van Groenhoeve (Canadian River).

De Oost-Vlaming was ruim vier seconden sneller dan Gilles Nuytens met Ohlala vh Kluizebos (Jamal vd Heffinck). Op de derde plaats strandde Paris Vandousselaere met de 11-jarige BWP-merrie, Kaprice vd Bisschop (Berlin). Vandousselaere volgde zichzelf op in het zadel van de dochter van Cassini II, Happyness Van de Kalsyburg. De vijfde plaats kwam op naam van Sander Logghe met Daliena B (Chin Chin).

Eerder won Thibo Deketelaere met Ines (Nonstop) de 1.20m proef. De springruiter wist als enige de tijd onder de 31 seconden te houden. Christof Deraedt volgde met Scoop TD Z (Hunters Scendro) op de tweede plaats voor Nicolas Florizoone met de 16-jarige ruin, Filou.

In de 1.10cm ponyrubriek by Horse-Immo snelde Emile Beke naar de winst. Beke domineerde het podium met de eerste en tweede plaats. De ponyruiter won in het zadel van Panthero (J Aime Ter Putte) en volgde met Ella van t Wezehof. Julie Van Hollebeke werkte de top drie af in het zadel van Orchid s Auriske (Kanshebber).

Uitslagen