Geen houden de familie Noppe in Brugge

Geen houden de familie Noppe in Brugge

In Brugge werd er dit weekend een wedstrijd van de LRV afgewerkt. In klasse Zwaar ging de overwinning naar Anne-Florence Noppe. Zij was de enige die in het zadel van Milona van het Speienhof (v. Chopard VDB Z) een dubbele foutloze ronde kon springen. Het duo klokte af in 38,19 seconden. 

Jolien Demeer en Grande-J (v. Clinton) volgden op de tweede plaats. Zij kregen één springfout achter hun naam en klokten af in 38,68 seconden. Voor Ann-Florence Noppe was er met Elegance F (v. Orame) ook nog een derde plaats. Zij slaagden er niet in de nul te behouden en finishten in 39,31 seconden. 

Fien Lannoye (Zidan LVP Z) en Steven Decock (Kairo van het Speienhof) vervolledigden de top vijf.

In Klasse M was Ann-Sophie Noppe ook de snelste. Dit keer reed ze Naline van't Zorgvliet foutloos rond in 36,05 seconden. Melanie Stubbe en Jakedoe van het Eikenhof namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden ook een foutloze ronde springen in 38,23 seconden. Voor Ruben Lannoo en Javeline (v. Cooper vd Heffinck) was er een derde plaats. Zij kregen één springfout achter hun naam en klokten af in 34,20 seconden.

Titus Vereecke (La Vie van de Grote Haart) en Bram Heindryck (Haya de Brinco) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In klasse licht tot slot reed Edouard Noppe Tiara naar de overwinning. Het duo liet alle balken in de lepels en finishten in 32,96 seconden. Isolde van de Sompele en Kira vh Klein Reigaertsvliet volgden op de tweede plaats. Zij slaagden erin om een foutloze ronde te springen en klokten af in 35,40 seconden. Camiel Capoen en Origie van't Couthof vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 38,46 seconden. 

Chiara Rys (Quebec de Beauty) en Jana Gyssels (Kantor) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten