Gauthier Soete slaat dubbelslag bij New Flandria Ranch

Gauthier Soete slaat dubbelslag bij New Flandria Ranch
De New Flandria Ranch in Torhout nodigde op zaterdag wederom ruiters en paarden uit om te komen springen tijdens hun winterwerking. In het hoofdnummer ging Gauthier Soete met twee medailles aan de haal. 

Soete schreef de winnende tijd op naam met Malvaro. In het zadel van Lenard had de ruiter slechts een seconde meer nodig om het 1.30m hoge parcours tot een goed einde te brengen. Soete gaf de concurrentie geen kans tot verzet en zette zich met hen respectievelijk op één en twee. Paris Vandousselaere deed het eveneens foutloos met Quina van het Blondveld en werd derde. De laatste foutloze rit kwam van Tom Camerlynck en Gaudi, zij besloten op vier. Zoë Devriendt vulde de vijfde plaats in op Et Voila van de Ringhoeve Z.

Devriendt was dan weer een rubriek eerder succesvol in het zadel van Et Voila en won de 1.20m rubriek. Een voorsprong van ruim twee seconden hield Louise Florizoone met Ma Belle Van Eyck Z op twee. Jean De Grande besloot de top drie met Igor de Vauxelles.

Jules Tanghe en Happy schreven de 1.10m rubriek op naam. Twee was voor Sophie Vanhoutte met Daiquita gevolgd door Angelique Servaege en Jessy.

Resultaten