Francois Bossu en Jean-Christophe de Grande houden Belgen op koers in Grote Prijs Mons

Francois Bossu en Jean-Christophe de Grande houden Belgen op koers in Grote Prijs Mons

De driesterren 1m50 Grote Prijs van Mons is voor Guy Williams. De Brit weet hier de veertienjarige SF hengst Rouge de Ravel (Ultimo ter Moude) naar de winst te sturen met een tijd van 37.85 seconden. 

Quick results:

1. Guy Williams - Rouge de Ravel 
2. Francois Boudant - Ciento
3. Nadja Peter Steiner - Celeste


Met Williams op kop was het de Fransman Francois Boudant die zijn KWPN-er Ciento (v. Viento Uno W) naar de tweede plaats stuurde in een tijd van 38.73 seconden. De Zwitserse amazone Nadja Peter Steiner volgt dan met haar holsteiner Celeste (Casall) in 41.32 seconden op een derde plaats. Alexandra Ledermann die voor Frankrijk de vierde plaats voor rekening neemt zadelde haar Requiem de Talma, terwijl Markus Renzel met C-Steffra op de vijfde plaats eindigde.

Voor Nederland is het Jack Ansems die met de KWPN-er Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue) op een achtste plaats eindigde. 

Voor België komt het beste resultaat van Francois Bossu en Botero de Hus (v. Balthazar) die hier op de tiende plaats eindigden. Equ-team ruiter Jean-Christophe de Grande stuurt zijn Belano vd WIjnhoeve Z (v. Berlin) nog naar een elfde plaats. 

Resultaten