Fien De Coninck en Anouk Claes schitteren in JM Indoor Masters selectie van Destelbergen

Fien De Coninck en Anouk Claes schitteren in JM Indoor Masters selectie van Destelbergen

Afgelopen weekend werd bij het Barelhof in Destelbergen de Jumping Mechelen Indoor Masters selectie voor de jeugd en pony-combinaties verreden. In de hoogste pony-rubriek, een 1.10m proef,  hield Fien De Coninck de concurrentie achter zich met Talente van Prinseveld (Konquistador van Orchid's).

Op minder dan een halve seconde verschil verwees De Coninck, Rosie Sillis met Woody Woodpaker naar de tweede plaats. De derde trede van het podium kwam op naam van Lars De Roo met Juul. Het jonge duo werd opgevolgd door Kirsten Franken die met Magic Lady vd Ossenhoek voorbleef op Apolline Vanoverberghe en Moustache.

In de 1.00m pony rubriek wist Amy Tan de concurrentie ruim achter zich te houden. In het zadel van de 17-jarige Storm (De Mensinghe's Rinaldo) bleef Tan ruim twee seconden voor op Fien De Coninck met Kornet PS. Pytha Noel vervolledigde de top drie met de 11-jarige Berlin des Iliers. Net buiten het podium volgde Guust Boon met Cleostrade voor Ashley Honorez en Berkzicht Jacky (Justice HR).

Bij de Scholieren en Junioren stond de hoogste proef 1.00m hoog gebouwd. Anouk Claes reed er met de 13-jarige For Pleasure-zoon, Jalenco WH naar de winst. Op minder dan één seconde verschil volgde Julie Van Hoye met Valencia. Het paar werd opgevolgd door Marie -Sophie De Bruyne en Olga van de Leenehoeve.

Net buiten het podium strandde Lien Cardeijnaels met Tornado voor Gitte Borgions en Ellen van het Brouwershof.

Alle uitslagen