Femke De Graaf wint HROV Grand Prix Stal de Kriekelaar

Femke De Graaf wint HROV Grand Prix Stal de Kriekelaar

Na een barrage met dertien sprong voormalig SMS Queen, Femke De Graaf in Meerdonk naar de regionale Grand Prix zege. In de 1.25m HROV Grote Prijs hield de Oost-Vlaamse de concurrentie achter zich met haar Joker Van de La Rosteehoeve .

samen met de Faldiano-zoon bleef de Oost-Vlaamse nipt voor op Celine Sillis en Kobra Db (Echo van 't Spieveld). De volledige top drie strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. Hanne Mertens plaatste zich zo op plek drie met de 9-jarige Just di Fer (Tornesch).

Eveneens foutloos volgden Joris Kuppens met La Dame De Muze (Elvis Ter Putte) op vier en Katrien Verbeeck met Chociatina Z (Cadence) op vijf.

Eerder schreef Amber Vandaele de 1.15m proef op naam. In het zadel van Iara VDP Z (Itackie Deux) bleef de amazone foutloos voor op Shirley Maes en Guatanamo van de Steenbeek (Flamenco Desemilly). Emilie Evrard werkte de top drie af met de 6-jarige Less Is More Chavannaise (Asca Z).

In de hoogste pony rubriek sprong Louise van Acker met Dictator From Second Life Z (Diamant de Semilly) naar de winst. Marianne De Groote en Wami-F (Ceving) volgden voor Lisa De Roeck en H-red Valentina P&A (Red Star M).

Uitslag