Femke De Graaf wint HROV Criterium 1.25m bij Halkin Stables

Femke De Graaf wint HROV Criterium 1.25m bij Halkin Stables
Afgelopen weekend vormde Halkin Stables in Vosselare het decor voor de ontknoping van de verschillende criteriums binnen de HROV, beide powered by Greenfield Selection. Het hoogste criterium werd met voorsprong gewonnen door Femke De Graaf. 

In de laatste manche van het Criterium 1.25m powered by Greenfield Selection was de winst voor Jan Claeys met Viper vd Karmenhoek Z, een negenjarige zoon van Via Veneto. Voor Anouk De Proft was er met Monaco du Chablis (v. Norton d'Eole) de tweede plaats. In het eindklassement was het echter de nummer drie van deze finale, Femke De Graaf die met de hoofdprijs aan de haal ging in het zadel van Joker van de La Rosteehoeve (v. Faldiano). Anouk De Proft werd tweede in de eindstand terwijl Brecht Rooms de derde plaats voor z'n rekening nam.

Diezelfde dag zegevierde De Graaf ook in de 1.15m rubriek, hier met Ascalina DH Z. De zevenjarige dochter van Asca Z was anderhalve seconde sneller dan Geoffrey Cobbaut met N Laetitia Olimpea Z (v. Non Stop). Zij bleven op hun beurt voor op Lore Decock die haar ronde op Doha D Amour Z (v. Daydream PP) afsloot met brons maar ook nog vierde werd in het zadel van Chakille d Amour Z (v. Cliton I). 

Paul De Stoop bovenaan in Criterium 1.10m

Op zondag werden de prijzen uitgereikt voor het Criterium 1.10m powered by Greenfield Selection. Hier werd het winnaardeken omgehangen bij Paul De Stoop. In de finale sprong hij met Flamingo de Semilly (v. Flamengo de Semilly) naar de vijfde plaats maar in de eindstand stak hij er met kop en schouders bovenuit. Florance De Brabander werd reservekampioen in dit criterium terwijl Jolien Schepens het brons overhandigd kreeg. 

Lore Decock schreef op O D Amour (v. Jesse James J&B) de 1.20m rubriek op naam met ruim een seconde voorsprong. Steven Lippens werd tweede in het zadel van Grade DD (v. Lord Z) terwijl Aline Braet naar drie sprong met Memento van de Leeuwkant (v. Charlekijn van T&L).

Alle resultaten