De Graaf en haar 14-jarige zoon van Faldiano bleven in de 1.20m rubriek ongeveer één seconde voor op Shany Van Der Jeugt met onder het zadel Quando Van 't Veldeken (Dieu-Merci Van T&L). De derde plaats kwam op naam van Sofia Walravens en Babelou Du Bois Pinchet (Baloubet du Rouet).

Net buiten het podium strandde Natan Derycke met de 8-jarige Kasper (Numero Uno) voor Cathéline Welvaert met Davinia DH Z (Donckervoort) onder het zadel.

Eerder hield Gilles Van Daele de concurrentie achter zich in de 1.10m regionale rubriek. Samen met  Quick van de Achterhoek (Dieu-Merci van T&L) verwees Van Daele, Nick David met Malita Sitte van de Waeterhoeve (Ugano Sitte) naar de tweede plaatS. Stefanie de Smedt en Noblesse de Muze (Elvis ter Putte) werkten de top drie af in deze regionale rubriek.

Aure De Schrijver scoort bij de ponies

Op zaterdag was de dag gevuld met verschillende pony-rubrieken. Aure De Schrijver sprong met Konquistador Van Orchid S (Kanshebber) naar de winst in de 1.00m hoofdrubriek. Het duo bleef als enige foutloos onder de 30 seconden. Op minder dan één seconde verschil volgde Nora Van Haelst met Road Runner Van De Bucxtale (Machno Carwyn) voor Aure De Schrijver met Orchid's Party Dress (Kanshebber).