Estee Bomeré trapt het outdoorseizoen af met winst bij Vincent Martens

Estee Bomeré trapt het outdoorseizoen af met winst bij Vincent Martens

Afgelopen weekend verzamelden heel wat ruiters op de nieuwe buitenpiste van Stal Vincent Martens, aangelegd door DM Equine, om de aftrap van het outdoor seizoen te geven! Estee Bomeré zette meteen de eerste overwinning van het nieuwe seizoen op haar naam met Jade van ten Breebroek. 

De hoofdrubriek daagde de ruiters uit in een parcours over 1.20m hoog op de knappe nieuwe DM Equine-piste bij Stal Vincent Martens. Daarbij was Estee Bomeré de beste amazone en reed in het zadel van Jade van ten Breebroek naar de overwinning. Het duo won met bijna twee seconden voorsprong. De amazone liet daarmee vader Bomeré, Bart op het brons achter. Hij had de teugels van Naloubet I in handen. Een flink onderonsje van het gezin Bomeré want in de top vijf kaapte zus Ella Bomeré nog twee plaatsen weg. Met Iwatch van 't Ameldonk Z (v. I'm Special de Muze) werd ze vierde, in het zadel van Prima volgde ze haarzelf op op vijf.  Op twee stond Joyce Jonckheere met Accord. 

Ella Bomeré bracht ook een overwinning mee naar huis en won met Helios de rubriek over 1.10m. Op het zilver zagen we Louise Embo met Calisto dp Z. De top drie werd afgesloten door Lisa Premereur op Alejandro. Voor Ella was er ook nog een vierde plaats met opnieuw Iwatch van 't Ameldonk Z (v. I'm Special de Muze). Brecht Gordier reed op Calexico d'Elvebo Z naar de vijfde plaats. 

Thibault Behaegel zette met net geen negen seconden voorsprong zijn Harlly af op één. Ayla Heymans was met Louis DC goed voor de tweede plaats en bleef voor op Luna Pintelon en Ichi van 't Ameldonk Z. 

Pony's

Bij de pony's was Camille Denutte de beste in de 1m rubriek. Zij stuurde Viento Prinseveld DSC naar de overwinning. Lars Verschueren was ook present en werd met Orchid's Manique tweede.

Denutte was eerder ook al de winnares over 90cm, ook met Viento Prinseveld DSC. Zita De Wilde sprong op Tekila naar de tweede plaats terwijl Mila De Bock het podium afsloot met Joly's Golden Boy. Over 80cm was het Arthur Freyne die de beste was op Nalice. Flore Van de Walle werd met Violetta tweede, Elona Bala werd met Craigweil Vin Diesel derde.


Bekijk hier alle resultaten