Estee Bomeré is winnares Queens Cup by SMS 2022

Estee Bomeré is winnares Queens Cup by SMS 2022

In Beervelde werd gisteren de dag afgesloten met als hoogtepunt de Queens Cup by SMS. Slechts 23 van de 74 amazones konden een dubbele foutloze ronde rijden. 

Van die 23 foutloze combinaties wist Estee Bomeré ze allemaal voor te blijven. Daarvoor kon ze rekenen op Helios van t Hemelszoet (V. Catwalk van de Helle). In een razendsnelle ronde zette ze de tijd zodanig scherp dat niemand hen kon volgen. 

De tweede plaats werd ingenomen door Merel Verstuyft. Zij reed in het zadel van Lucky Star-k Van t Kattenheye (V. Cooper vd Heffinck) een foutloze tweede ronde. Op het laagste bankje zagen we Anouk De Proft plaatsnemen. Zij en Q Bee vh Dielshof Z (V. Quidam de Revel) sloten de top drie af. 

Femke De Graaf deed dit jaar een gooi naar het verlengen van haar titel vorig jaar met 2 paarden. Helaas moest ze dit jaar genoegen nemen met plaats 4 en 58. Ze kwam net buiten het podium terecht met Joker Van De La Rosteehoeve (V. Faldiano). 

Eline Goethals enKonita HX (V. Vingino) konden ook een foutloze ronde afwerken en verdienden daarmee de vierde plek. Femke Van De Vijver sluit samen met Livorno Van Het Beetjen Z de top zes van deze fantastische rubriek en prijzenwinnaars af. 

Alle resultaten